Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var ju så..(?) tror ni på självuppfyllande profetior. min benägenhet ökar eller jag bugar djupt och återtar kurat från -06. (Raven; Spirit in me; Välkommen Hem!)


Förbereda vinter

 

~~

invänta dubbeltvåa

fyrlågatunga

 

ofas

 

lykta släcks av ljudet

på långstigar

 

 

flykt och skugga kvar

krampa stam

 

släppa löv

blotta öga bakom

 

se så - inte skygga

 

rotlåga störta mot ny

mana kol glöda

 

mätt vila

 

och korpen tillbaka

i topp

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger
Publicerad 2008-10-17 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri