Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkerhaiku

 

 

~~

höst - kraftsamla
återta röst, åter få tröst
i mörkersalen

~~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri