Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska jag glömma

 

i gryningen är fältens dungar
rost och koppar
ljuset faller snett och skuggar långt
detta annorlunda landskap
annanvärld
jag färdas genom det
och fäster det på näthinnan
jag lovar
- aldrig ska jag glömma skönheten jag ser

men det flyter genom mig och bort
det färdas genom mig
till glömskans annanvärld
allt är en resa ut ur syn och sinne
allt
allt ska jag glömma




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men något måste ju ha fastnat eftersom du sätter det på pränt här.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger