Allt föll till" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt föll till


Gräset

 

Verklighetens blåa ögon

Väntar i molnfattigt land

Där gräset är klippt

 

Dina randiga tankar

Ihoplagda i huvudets labyrinter

Sticker ändå ut genom dina ögon

I det molnfattiga landet

 

De blåa ögonen ler

Emot dig så gudomligt

Du glömmer allt

 

Dina tankar faller som

Änglavingar genom dina ögon

Ner på det kortklippta gräset och du

Är lika förådd som förblindad




Fri vers av madigan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan