Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet förtydligande: Nej, inte alls säkert att jag är "jag" i texten, jag kan lika gärna vara "du", kanske t o m mer sant.


Inte saknar du mig

 

Inte saknar du mig

men möjligen tänker du mig någon gång

 

tänker att det där

som inte längre är

det där hudnära

den där rymden emellan

 

är just det du kan glömma

gömma nånstans långt in

nånstans strax bakom   

långt bort från dig

 

Inte saknar du mig

men kanske har du glömt att kroppen minns

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-17 16:25



Bookmark and Share


  papessa
det var underbart skrivet ..... nästan så jag fäller tår....
2008-10-18

  korpfjäder
anar lite bitterhet mellan de ljuva raderna...
2008-10-17

    deb8
Stämningsfull text med bitterljuv klang och kallt konstaterande.
Slutet är grymt vackert...

"tänker att det där
som inte längre är
det där hudnära
den där rymden emellan
är just det du kan glömma"
2008-10-17

  Night Soul Woman
Fint skrivet och *wow!* "Inte saknar du mig men kanske har du glömt att kroppen minns"*applåder* tack för en fin läsning:)
2008-10-17

  Eaglemountains VIP
Minns han kroppen, då måste han både minnas Dig och sakna DIG.....
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP