Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1963 (17 år)

Ungdomstext




Som ett spetsverk

 

Som ett spetsverk
komponerat av sommarens sista suck
av värme:

fuktig höstvind
kall gul sol
livlös dimma

såg jag bladet på marken
som ett konstverk av naturen


Och jag kunde plötsligt
andas mycket lätt
och blev varm och lycklig

Så var det inte längre
död sommar
utan levande vacker höst

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 782 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 20:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
2008-10-17

  Eva Langrath VIP
Vacker

Eva
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)