Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag absorberar och jag bär

 

jag är ett kärl
för livets olja
fylls till brädden
utgjuts

jag är obeständig
tjänar något syfte här

men vad vet godset
om krukmakaren
och vad minns skärvorna
av form och innehåll?

jag absorberar och jag bär
avlägsnar mig alltmer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 22:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett bibliskt koncept.
Skatten finns i lerkärl.
Oljan som en bild på Anden.
2008-10-17

  aol
djup starkt berörande vacker poesi som dröjer sig kvar
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger