Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har ja, accepterat för mycket... återigen




hell

 

 

står ut
kan inte låta bli vad annat göra


det är inte då jag mår dåligt



det är
när jag kan låta bli


 
jag kan
låta bli och vet det alltför väl

 

och det skrämmer för



det är nytt och det gamla
är ekon
jo
ekon

 

stearin talar
vet du
talar om kommande

 

 

jag kan stänga
med
beslut att stänga



av

dig

 

närhelst jag vill

 

avgörande beslut
tas en gång

 

alltid bara en gång

 

vet jag måste
skjuter upp alla bör och kansken



måste

 

annat går inte

 

skjuter upp

osset inom mig är mitt bekymmer
inte ditt

 

instängt
sen länge

 

skjuter upp
annat går inte

 

beslut tar jag

 

bara en gång

 

 

och svanar sjunger

 

 

skogen

genom tofsade öron

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 104 gånger
Publicerad 2010-06-26 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri