Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dejting



Kvällen var
Perfekt
Flickan var söt
Luften var len
Och allt liksom ”låg rätt”

Vid vinglansiga ögons möten
Så kommer det
Hon såg så förväntansfull ut
Med ögon som såg rätt in i mina sa hon

”Du verkar vara helt perfekt, du är helt underbar
en sån som jag alltid önskat mej”
hm, de verkade ju bra, tänkte jag och förväntningarna steg
”du kan inte du dejta min mamma, skulle verkligen älska
att hon träffade dej”
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


livets anticlimax....




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 09:33



Bookmark and Share


  RogerIvan
Livets Anticimex
2008-10-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Hmm..kanske ett litet slag...kul skrivet!!/B
2008-10-18

    ej medlem längre
Så kan det gå på livets krångliga stig... Bra skrivet!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO