Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr en sann historia, som jag fått bekräftad på flera håll...


Från lycka till...


Jag minns han hade alltid pengar
Nya cyklar nu och då
Och försökte köpa sej fördelar
De gick inte så bra, oftast

En syster nåt år äldre
Och de bodde i ett hus
Med ”SWIMMINGPOOL”
ENDA i det samhället, tror jag
Man såg från vägen ner till deras
Stora hus

De verkade ha allt förspänt
Fadern var byggmästare
Och vi kallade grabben för ”silen”
Det var för att han gjorde en riktigt dålig
Match, som målvakt…
”silen släpper igenom allt”

Fick sen höra att han knarkade ihjäl sej
Han syster horade
Och fadern hängde sej
Känns lite grann som att
Pengar inte bara ”inte är allt”
Kanske är det värre än så…




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 20:17



Bookmark and Share


  juliaerika
Nej pengar är väl inte allt, men det går åt helvete även för de fattiga. ;)
2009-02-11

  lycksele
Pengar inte bara ”inte är allt”
Kanske är det värre än så…
Fullträff!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO