Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akterseglad



Hon kallade mej sin teddybjörn
Sjunger Cornelis
Men de finns värre
T ex att en kvinna börjar tala om att
Byta gardiner
”Mitt under den heliga akten”
Snacka om aktersegling




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 01:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stackare blev du akterseglad?
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO