Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tillsammans med min stora tonårs idol JohnTravolta

Känner mig alldeles salig
när jag finner min stora
idol i vaxkabinettet

Tittar på honom med
trånade blick som han
vore verklig fast han
bara är en docka gjord av vax

En vän tar en bild när
jag trånande tittar
upp på honom känns
som även jag smälter till vax

Det känns som man
vore femton år igen
när jag var totalt såld
på John Travolta

Mina väggar i mitt tonårsrum
var tapetserad med bilder
av min stora idol John Travolta

Så det var en upplevelse att
finna honom i vaxkabinettet
känner mig glad och nöjd
av denna rundtur jag fick
se av en del i London




Fri vers av Ann-christin
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 11:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att hitta denna >Travolta< inom en och veta att han ändå finns där på film!+
2008-10-18

  Människa
Fin iakttagelse av livet... Känns som om du kunde gjort något mer av bara, något mer än John Travolta i vax, en känsla av att det är en del av något annat. Äh, det blev en flummig kommentar.
2008-10-18

  anits VIP
Vilken härlig upplevelse det har
varit fr dig
2008-10-18

  Maria T
Vilket foto!!!
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
"Saturday Night Fever" var en underbar film.
Musiken är superb.
2008-10-18

  friheten
Härlig och skön.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin