Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som aldrig behöver motivera sej, som bara förför... de bryr sej inte vilka de trampar på....


Skenet, bedrar



De vackra
Människorna

Är ofta
De riktigt fula….




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 00:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Skrapa bara på ytan.......
2008-10-22

  anits VIP
Ja så kan det vara många gånger
2008-10-22

  Angeldust
Ja dom är riktigt fula..oftast./kram Tinny
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO