Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...  - vad hände, när hände; är inte du, inte jag, är nytt vi - tiden är för kort och det..


finns ingen som

 

 

 

~

Du

förlåt älskade förlåt
älskade förlåt

 



älskade

 

 

förlåt

 

 

förlåt älskade

förlåt

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-10-18 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri