Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten kommer efter den härliga resan

Är så slut och trött efter
resan,man är igång så
intensivt när man är
ute och reser

Det är ganska stressigt
om man ska hinna se så
mycket som möjligt fast
man hann inte så mycket
på tre dagar

Det som går åt av resan
är in checkningen som
tar enorm tid nästan en
hel dag går förlorad

Så jag är sultkörd av
all stress så nu känns
det han man har en kropp
igen

Värken är tillbaka igen
men den är värd resan
så det är bara att vila så
mycket det går

Så är jag snart åter på
mina ben igen och är
snart i full gång igen
så idag gör jag så
lite som möjligt bara
njuta och slappna av
för familjen passar upp
på mig idag

Då kan man inget annat
än må ganska så bra
ändå för jag har det
så bra av mina nära och kära




Fri vers av Ann-christin
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 14:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Gläds med dig, som har en sådan
underbar familj
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Härligt - bortsett från smärtan, förstås.
Hoppas du slipper den snart.
2008-10-18

  Maria T
Vilken underbar familj du har
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin