Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En omtanke håller alltet

 

en omtanke håller alltet
i stort som smått
när stormarna ristat träden
till genomsläppligt grenverk
står himlen hög och transparent
stilla är ljuset
ljuset som faller in

när livets stormar härjande dragit förbi
står människan som ett naket grenverk
under himlaljuset
fri från prål och detaljer
avklarnad




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 15:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Till Larz: enkelhet är inte ömkansvärd.
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Utan attribut och regalia, utan armani och whatever är hon ganska ömkansvärd.
2008-10-18

  wayward - taiga
en dikt med mening, m


rörande allmängiltig

jättefint

jag tycker slutet bär ett stort hopp och det är förlåtande både mot människan själv och de makter hon inte rår på.. liksom remi där på slutet.

jag säger det en gång till;

jättefint
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger