Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om kärlek.


En dikt om olycklig kärlek.

Hon har tovor i sitt hår, och hon ser olycklig ut där hon går.
Ett hjärta som brustit.
En kärlek som spruckit.
Hon går och går och tänker aldrig stanna igen.
Kärleken svider.
Kärleken gör ont.
Han var allt hon hade.
Han var allt hon älskade.
Nu var han förlorad.
En december natt.
Tomt på lycka tomt på skratt.
Det enda som hörs är fotsteg som går i ett brustet hjärtas takt.




Fri vers av Amandaaa
Läst 1822 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 18:02



Bookmark and Share


  aol
stark vacker
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa