Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyra rader på beställning


tråd

mellan fastklämda fingrar och paniken
vidare till skrattet som dunstar bort snart
en vansinnestråd utan ände
(verkligheten)




Övriga genrer av Människa
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa