Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord


Jag försökte återvända
till mina rötter idag.
Mina rötter är starka,
upproriska, självständiga.
Mina rötter är svaga.

Jag fyller marken med
jorden med rötterna,
gräver med händerna,
gräver ner.
Mina händer är svaga.

Jag försökte återuppleva
en ungdom, en kortlivad
och inbillad ungdom.
Jag försökte återuppliva
ett minne av en tid och en plats.

Jag fyller min tid med liv,
fyller mina platser med minnen.
Mina minnen är svaga.

Jag försökte återanvända
mina minnen idag.
Mina minnen är starka,
upplyftande, självuppfyllande.
Mina minnen är svaga.

Jag fyller marken med
orden med rötterna,
med mina händer,
gräver djupt.
Mina händer är svaga.

-

Mina ord är starka,
upproriska, uppfyllande.

Jag fyller mina händer med ord.




Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa