Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03:05 2011-12-26


För-


förstås
jag av er?
omvärlden, förstås
omvärlden ser allt
omvärlden håller om
världen

eller var det tvärtom?
om det var tvärtom vill jag
ta om det
en andra chans på gissningsleken

fem fingrar
fem fingrar, massa tår
alla ska omslutas
kläs i underhud och överhud
första och andra hud
andrahandsval och tredjehandsfingrar
två händer och tre andrahänder

eller var det tvärtom?
om det var tvärtom vill jag
ha bevis
en chans, på något vis

gör jag mig förstådd?
eller är det jag som inte förstår?
om jag håller om omvärlden, vem håller
då av mig?
(om)

vem håller reda på allt det där?
eller var det precis tvärtom ändå?
och får jag ta om det
igen?




Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa