Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvärld

igår trodde jag att jag
såg ett rymdskepp
sedan överväldigade världen mig

alla brummanden, hummanden, brusanden,
susanden, krasanden, hasanden...

och vinden

vinden som en mjuk, tät
våg av natt
sköljde över mig

överväldigade mig

försiktiga fotsteg som
massiva trumslag mellan väggarna

varje siluett en horisont

blinkande, dånande,
svävande skepp
över taken

smutsiga isfläckar som
öar på gatans knottriga,
gnistrande hav

en söndagskväll
igår kväll

...

trodde jag att jag såg ett rymdskepp
och öppnade fönstret

en våg av värld
sköljde över mig




Fri vers av Människa
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-02 02:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
väldigt fin, jag har sett ett riktigt ufo.
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa