Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga

Jag kan inte uttrycka
svarta känslor i text
Pappret är för vitt
Jag kan inte skriva min insida
- pappret är för slätt

Jag är för trött, pennan för blank,
handen för ren

Jag kan inte säga
vad jag behöver säga

Jag är för feg




Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-12 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa