Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek.


Vinternatts kärlek

Frostiga läppar som möts i natten.
En isande blick som borrar ner i min själ.
Isblå ögon som stirrar på mig, stirrar rakt ner i mitt hjärta.
Ett hjärta av is.
Ett hjärta av snö.
Kärlek som aldrig kan dö.
Natten är ung.
Kärleken är ljuv.
Kom med mig så ska jag visa dig, visa dig nattens alla stjärnor.
Natten är kall men kärleken ska värma oss två.
Det är bara vi två, och nattens alla stjärnor.
Evig kärlek står skrivet i stjärnorna.
Evig kärlek står skrivet i mitt hjärta.
Evig kärlek för mig.
Evig kärlek för dig.
En kärlek som är stark.
En kärlek som övervinner allt.
Jag ska ta dig till en plats.
En plats där gräset inte växer.
En plats dit solen inte når, men en plats som vi kan kalla vår.




Fri vers av Amandaaa
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 18:57



Bookmark and Share


  SilverAngel
ohh, helt underbart fin dikt!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa