Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är mannen?

Vem är mannen?

Mannen som alltid står vid min säng om kvällarna
Han som gör att jag inte kan sova

Mannen som alltid viskar saker i mitt öra
Han som gör att jag inte kan tro på mig själv

Mannen som alltid gör mig illa
Han som gör att jag inte kan göra annat än att blöda

Vem är mannen som gör att jag inte vill leva?
Får jag fråga:
Är det Döden?




Fri vers av Angelina
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-08-05 19:19



Bookmark and Share


  Pii3
så kände jag mig igår kväll, kunde inte somna var iaktagen, igår kväll var jag riktigt låg...
du skriver kanonbra vännen...
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Angelina