1962 (16 år)

Ungdomstext
Första pris i lokal litteraturtävling

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1962 (16 år)

Ungdomstext
Första pris i lokal litteraturtävling

 




Den gamle


Böjd
grå
tunga steg
slocknad blick

Vi
två
plötsligt teg
då han gick

Isolerad lycka
kyld
av en fläkt
av död
och trött ensamhet

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 590 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 19:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivit och förmedlat
kan ana känslan av något
som hänt
2008-10-18

  Eaglemountains VIP
Verkligheten i några berättande rader, om något som hände , vid ett speciellt ögonblick - då
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)