Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en svår tid.

 

när jorden bävar
när väggarna glesnar och nordan blåser in
när de svarta ryttarna rider igen

vart går jag då?

nej snälla säg inte det
jag vet redan
men
jag går tillrätta med mig själv

vart du går vet jag inte
och jag skulle aldrig råda dig
ens om jag kunde

det betyder inte att jag är likgiltig
bara att
jag har nog av min egen jordbävning
och översvämmande tåreflöden

förresten skulle mina råd vara usla
se hur de har hjälpt mig!





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Mycket klokt och ärligt.

Apokalypsens ryttare står redo, som jag skrev i en dikt.
2008-10-18

  aol
så ödmjukt vackert smeker din poesi mitt hjärta
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger