Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden och flickan.

Han vill kyssa hennes blodröda läppar.
Han vill dra fingrarna genom hennes korpsvarta hår.
Han vill drunka i hennes mörka ögon.
Han vill hålla hennes mjuka kropp mot sig.
Han vill höra hennes andetag i sitt öra.
Han vill känna hennes värme.
Han vill ha hennes hjärta.
Han vill kämpa för hennes kärlek.
Han vill ha henne, men han kan inte ta henne.
Han vill ge henne sin kärlek.
Men vill en fin flicka som hon ha hans kärlek?
Han vill ge henne allt han har.
Han vill ge henne kylan.
Han vill ge henne mörkert.
Han vill leva, leva med henne.
Döden älskar, men kärleken är dömd att dö.
Han vill ha henne, men han kan inte ta henne.
Han älskar henne för mycket.




Fri vers av Amandaaa
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 21:42



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
intressanta rader detta, kanske speciellt den allra sista, ja visst är det så, att någon som älskar totalt villkorslöst samtidigt kan uppfattas som svag och kanske också inte helt sann ...

bra text hörru
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa