Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall låta mig smeka

 

smeka dig varm

låta min händer

känna dig

känna in dig

 

överallt

 

dra in din lukt

i mina lungor

stanna dig där

känna dig där

 

överallt

 

låta dig smaka mig

mina bröst

min mage

mina lår

 

överallt

 

låta stunden bli

allt




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-18 22:55



Bookmark and Share


  korpfjäder
det var värst
se till att ha renbäddat i sängen då.
2008-10-23

  lyckeli
nice detta!
2008-10-19

  Mona*
Oj då...
2008-10-19

  papessa
ahh så smekfullt smakfullt och sinnligt....
2008-10-19

  Blåbäret
underbart för sinnena...ljuvligt
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP