Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tyda, ge signaler och vägra avslöja sig är ett val. val är också att fortsätta signalera utan språk. val är också att ge fri tolkningsrätt. "Röken är tjockare nu.." hördes viska i stugorna....


jag gör tobak

 

~

min vän

 

min vän
min rädde vän

 

du rullas in

 

mellan fingrar
viras vackert papper om

 

röker dig

 

förbehållslöst
filterlöst

 

ser dina signaler stiga

 

 

ler och vet nu

 

snart skingras även dessa slöjor

 

 

men ingen förstår
gamla språk

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri