Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. there are reasons not to be known


Skräp i ögatHaiku

 

 

~

ödets nyck är grymt

 

när du verkligen ser allt

 

råkar du blunda

~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 04:23



Bookmark and Share


  aol
suverän gillas
2008-10-20

    ej medlem längre
Attans otur! Jag som alltid har velat se så klart...Anar en glimt av såväl ödets nycker som livets paradox i den här texten.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri