Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja alkoholens kostnader ska ju inte drabba alla...


Person faller




Persons fest ballade ur tydligen
Det blev för mycket så han bröt visst ett ben
Eller nåt
Ja vad kan inte hända med ”gratis sprit”
”och dåligt omdöme”

Det var visst en specialdesignad 6 pack
Kallad ”Persons pack” som golvade
Den gode Person
Ja nu var det ju gratis prov till GD
Ni vet, sånt som inte varuhuschefer får ta emot
Men det gäller inte GD, för DÅ
Är de inte muta

För GD (ja eller VD) ”kan hålla isär sina uppdrag”
Hehehehehe




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-10-20 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO