Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag känns det som en ångvält kört över mig

Ja nu är det kört igen
med denna onda kropp
jag blir galen snart på
detta med ständig värk

Skulle villja köpa en
ny kropp ibland så
förbanat ont gör det
i den

Ursäkta svordomen men
jag som varit så pigg
länge nu men nu är helvetet
tillbaks igen

Så nu dröjer det flera dagar
igen innan jag är nästan
som folk igen man kanske
inte får hoppa av glädje

Så känns det nu inom mig
ett rent helvete jag vill
spy på allt jusst nu skönt
att få skriva av sig nu

Nu så är det bara att lägga
sig under täcket och vänta
på bättre tider igen

Så jag känner mig så
eländig som en ångvält
kört över min kropp
alldeles platt




Fri vers av Ann-christin
Läst 631 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 09:43



Bookmark and Share


  Maria T
Jag vill bara ropa
försvinn allt ont från din kropp
2008-10-19

    ej medlem längre
Varma kramar från mig!
2008-10-19

  anits VIP
Ta hand om dig på bästa sätt
kramar
2008-10-19

    Cajsa
Ta hand om dig, hoppas att du snart känner dig bättre, Kram till dig
2008-10-19

  Blåbäret
dessa ångvältar...jag hatar dom...ta hand om dig
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Det måste vara en fasansfull upplevelse.
Det kommer och går då, liksom?
Reumatism?
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin