Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssningen

 

Tysthetens mirakel

Där fågelvingar susar

Andetag blir melodi

 

Luften är en doft

Näckrosblad speglar

Sig i himlen

 

Sveps in i lugnet

Hör bladens virvlar

Där de faller mot varandra

På höstens svala jord




Fri vers av madigan
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan