Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett läckert möte med vaxdockan Leonardo Di Caprio

Har ett till minne av mig
och Brad Leonardo Di Caprio tillsammans
men han slår inte John Travolta
men ändå en kul grej

Alla vaxdockorna var så
trovärdiga så det var nästan
kusligt när dom stog där
alldeles stela och titta
rakt ut i intet

Jag skulle villja möta dessa
i verkligheten då skulle jag
svimma av glädje

Det är litet av en tonåring i mig
ännu,sinnet känns ungt fast
det känns i kroppen att man
närmar sig ett halvt sekel

Men vad gör det när man ännu
kan vakna på morgonen och
ännu kan klä på sig själv
då är man ännu allert i livet

Så jag får nöja mig med att
njuta av dessa snygga män
fast dom bara är gjorda av
vax,jag smälter ju ändå till
vax av bara tanken på
snyggingarna




Fri vers av Ann-christin
Läst 500 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 11:29



Bookmark and Share


  Maria T
Visst förstår jag att du skulle vilja möta dessa
snyggingar i verkligheten
2008-10-19

  Michaela Dutius
Härlig text om mötet med det som en gång var liv...
2008-10-19

  Michaela Dutius
Härlig text om mötet med det som en gång var liv...
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin