Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

Som en bit av lustgårdens äpple,
smaken är ljuvlig och vill smaka mer på den förbjudna frukten

Smaken från läpparna på den mest underbara kvinna,
dom som sprider sitt leende och smälter hjärtan

dom är lätt fuktiga från en tungspets som lekt över dom,
de glänser som daggdroppen på ett upptinat löv i vårsolen

Huden så len och slät som doftar friskt och fräscht,
hennes rörelser och klädstil fångar varje mötandes åtrå

hon lever ett annat liv och hon lever i en annan värld,
varje ord läggs medvetet ut som en tunn tråd som lirkar sig fast

Stirrandes djupt in i de glödande ögonen så vackra och fyllda av glädje,
men där ser han det som lockat han att bygga denna osynliga bro

leendes ber han om nyckeln till alla lås som skyddar det innersta till en skugga av svarta hål,
där svek och intalande tro har byggt ett liv av konstgjord rikedom med rädsla för sin nakenhet

han tänker undvika fällan att falla för frestelsen,
den gör endast ont och han faller offer som så många andra där de äter utan tanke den förbjudna frukten

stolt och med glädjefyllda amorpilar fortsätter han skjuta mot alla lås,
för en dag vill ha se hur ljuset kommer skina starkare än någon sol då låsen faller i bitar och är borta för alltid

där ljuset från den ljuvliga kärleken,
får dom att mötas på den osynliga bron till en kyss med smak av lustgårdens äpple




Fri vers av JNI
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 12:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
detta var riktigt bra...trots förbjuden smak så smakar läsningen gott...sensuellt iakttagen och skriven...vackert!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI