Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tidsfördriv.

Stanna tiden.
Leva i studen.
Inte blicka bakåt.
Inte blicka framåt.
Jag är din för studen.
Jag är din för ögonblicket.
För att sedan låta tiden gå vidare.
Jag är din nu.
Du är min nu.
Men aldrig för alltid.
En kyss på dina främmande läppar.
Vi skiljs åt.
Livet fortsätter.
Du var ett vackert tidsfördriv.




Fri vers av Amandaaa
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 13:16



Bookmark and Share


  papessa
ett vackert spår att minnas säkert.....
2008-10-19

  Don Jorgé
Fin dikt. Även en kort stund kan vara enormt värdefull.
2008-10-19

  Eaglemountains VIP
Men ett vackert tidsfördriv, i en fin stund, att minnas.....
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa