Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1966 (20 år)

Ungdomstext. Ett litet inlägg i arbetsmiljödebatten ... och synen på "arbetskraften"




rob rob robot


rob rob robot
robot
sitter fälld i 2 veck
sitter
flyttar papp pap papper
papper
robot

armar robotarmar
rör sig rytmiskt
ljudlöst utan
gnissel
robot
penna papper

SIGNAAL

svara robot
robot svarar
sva sva svarar
inget huvud
ljudboll svarar
orden svaras
robot matas
ord + siffra
in i robot
ut ur robot
inut
prassel inget gnissel
prassel
rob rob robot
programmerad
data dita data mata

MASKINFEL

robot sönder
laga robot
svårt problem att
laga robot
hur

robot krånglig
många muttrar
ingen passar
robot fel
sparka kasta
spillror robot
rob rob robot

skaffa ny

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 668 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 21:11



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Och om 16 arbetsdagar går roboten i pension och blir som mänsklig! Jippi!
2009-05-04

  dubbelve
Den här gillar jag! Älskar rytmen, nästan skrämmande.
2009-05-04

  Per Rydberg
Myckket beskrivande, där såväl dina staccatoupprepningar som de korta raderna ger det avhuggna språk som vi förknippar med maskinspråk. Stor läsupplevelse som jag tackar för!
2008-11-24

  Peter Matsa
Härlig, hörde inom mig denna mekaniska röst

Slit och släng
Hejdå Robot
Välkommen Robot
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)