Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kedjor länkar och återtar glömt


Signal II: "Magic" - for the reason of message

 



~

spelar tretoner

 

bud kommer att bäras
helande
över karg mark

 

landar ensam
massorna vandrar än

 

invid lämning
nytt spårs äldsta

 

flöde igång

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri