Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självkontroll

Rutin livs prägel
på tillvaron

ett starkare jag
med mod
inför morgondagen

en ny horisont
att blicka mot




Fri vers av Neal
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 15:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där har jag ofta önskat mig. Och fått. Sedan har jag förstört alltsammans.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal