Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let's MoonWalk..



Baklänges psykologiHaiku

 

 

 

~

ge gåvan åter

passade ej - tack ändå

missat min moonwalk?

~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri