Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusen på vägen

Händer trevar under bordet
Utmed golvet
Längs väggarna
En lampa tänds
och ljuset bländar
Tinar fingrar
Skickar pirrningar

Men hemma känns aldrig nära nog




Fri vers av Eunice
Läst 662 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-19 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rå text
som får mej att minnas
min egen längtan
bort till hem
2014-05-24

  aol
vackert vännen
2010-07-14

  issac.a.m
Så vackert...
2009-03-20

  Ola Rydberg
känns orginellt
2008-10-20

  Eva Langrath VIP
Ord som lockar drar mig in. Vackert.

Eva
2008-10-19

  Michaela Dutius
En mångfacetterad dikt som berör- hemma- aldrig tillräckligt nära-tanken svindlar
2008-10-19

    ej medlem längre
En dikt som är mångbottnad,
den lämnar kvar i mig, jag börjar
fundera, dels känns den trygg, en
hemmakänsla, men även lite
sensuellt, förälskelse och även
lite vemodigt, sorgligt.
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Sista raden där hakar tag i mitt hjärta och släpper inte greppet.
Hullingförsedd. Men det gör inte ont.
Bländande bra!
2008-10-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, hemma är allt nära och där har man det nära och kära ....oftast
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice