Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Den ståndaktige tennsoldaten då?)


Bagatell för ballerina med urverk.

 

allt går i cirklar
det som i förrgår var idag
står plötsligt upp i nuet och
presenterar sig som gårdagens romans
så lustigt
att jag är så oberörd
av det som en gång gällde liv och död
när det har valsat några månvarv
runt med tidshjulet
jag säger "angenämt" och ler
och snurrar sakta runt på sockeln
till min gravsten
mina cirklar
tills i morgon presenterar sig
idag!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger