Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levererar delfragment åt kistbotten


Årgång

 

 

~

välkänd nedräkning

håller kvar hoppet

 

längtan har fött kampen för liv

i vändor många

men månens ofas står hungrig

 

ty inga solar bjuda en del

solar bjuda på hel

 

och länders löften upplösas

brännas och glömmas nästa dags dato

 

åter står kistor tomma och spisar kalla

 

när ansikte vändes mot skära

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri