Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan öknen gror

 

~

och när ord sagda

stampas på

 

gräver man åter upp dom

tar tillbaka

putsar tvättar donar

 

tar hand om

hand om

 

för att kanske kanske

hitta ett öra

 

nån annanstans

en annan gång

 

vill du lyssna då?

 

 

 

där kvicksanden stelnat för att bära

över öknars hallucinationer

 

och oasen verkligen lever

som våra erkända illusioner

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri