Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sked

 

     J
      ag
        lägg
          er mig 
            ner på 
              sidan m
                ed din m
                   juka kro
                     pp bakom 
                      mig och m
                       ed dina arm
                         ar tryggt ru     
                          nt mig somn
                           ar vi båda t
                           ill takten av
                           våra hjärta
                          ns slag och
                         lugna andh
                        ämtning re
                      sten av de
                    t lilla som
                  återstår
                av denn
              a vår u
            nderb
          ara n
        at
      T                
     
           
        
                 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-20 23:40



Bookmark and Share


  micke marin
jösses..så fint.. längtar genast till min egen sked..
2008-10-25

  Lyckohäxan Enediel
Herrejösses!! Så varmt och vackert pusslat med orden!
*storgillar*
2008-10-21

  Lena Krantz VIP
Mmmmm sova sked
sova sked
sova sked
vill jag
vill jag
vill jag

snyggt som fasiken!
2008-10-21

  Inkarasilas
Vacker grafik som en smilgrop i kinden och så förbannat varmt och gott skriven sked.
2008-10-21

  stella
Så himla gott! :)
2008-10-21

  Anders P VIP
Grafiskt visuell poesi, spännande. Var det Åke Hodell som höll på med sånt?
2008-10-21

    johanni
Så vackert skrivet. Att få somna till takten av varandras hjärtan e ju helt underbart.
Utformningen på texten är finurlig den med.
/Johanni
2008-10-21

  Elaine.S VIP
Snygg form, snyggt innehåll!!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol