Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräckslagen

 

måste tänka p p p å annat

p p p på annat

lugn

inte få panikångest nu

inte bli rädd

ofattbart

oöverstigligt rädd

äckligt

tappa fattningen rädd

skräckslaget gråtande rädd

 

tänker på annat nu

det är mörkt ute nu

det finns inget farligt i mörkret

det okända är inte farligt

 

var är du?

 

rutiner är bra

följ rutinerna

 




Fri vers av micke marin
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 20:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
gillar den här texten för att den gör något så märkvärdigt som lyfter upp rädslan och låter den vara som den är. Helt outhärdlig men kontrollerad av tanken på rutiner. Håll fast!
2008-10-19

    ej medlem längre
Åh, en text som griper tag i mig,
kanske för att jag känner igen mig

lugn
inte få panikångest nu
inte bli rädd

...försöker man intala sig själv.

Och så de 2 sista kloka raderna,
"rutiner är bra," någon man lärt sig
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin