Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett märkligt möte i natten

 

*bromsar ljuder på vägen*

 

Gokväll!

Det var mig en märlig farkost! Varifrån kommer du?

 

Därbortifrån, från den stora staden med alla ljus!

Men varifrån kommer du?

 

Vilken stad och vilka ljus? Därborta är det ju bara mörkt och tyst!

Jag kommer härifrån, från staden som aldrig sover, ser du?

 

Nej, jag ser ingenting alls!




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-19 21:51



Bookmark and Share


  korpfjäder
Undrar så om det är en bild från den där seansbåten...
2008-10-23

  RogerIvan
Spännande möte, absolut...
Tror det blir mer
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP