Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka? - Lycka är...

 

 

tystnaden skriker
jag hör hur dina tårar faller
som stenar mot glas

och jag biter mig i läppen
knyter näven hårt
försöker kväva gråten
som fastnat i halsgropen

och jag säger till dig

"följ ditt hjärta
för det gör jag
det är det enda jag tror på

följ ditt hjärta
för jag följer mitt
och vägen mitt hjärta visar
leder mig till dig

så följ ditt hjärta
bara du blir lycklig
det är viktigast för mig
"

du blev tyst
dina tårar som sprang ikapp
längs dina kinder
blev dina ord

sedan sa du

"hah..! vad är lycka!?"

det blev tyst igen

allt blev så uppenbart
så självklart

sedan svarade jag med darrande röst

"...du

du är lycka..."

och i samma sekund
svämmade mina tårkanaler över

för aldrig hade jag varit så säker
aldrig hade jag varit så ärlig
aldrig hade något känts så rätt och sant

du är lycka personifierad

du är lycka för mig

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-19 22:56



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
så jävla skön
så jävla ärlig

från mig till dig, dina ord berör
2008-11-25

  elden
ord i skönhet
2008-10-21

  VampyrÄngel
aaaw det är så vackert att man kan dö!
*BOKMÄRKER*
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP