Drömmarna väntar på att få bli!     " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmarna väntar på att få bli!     


Sov

 

Trötthet så stor

Ett stormastsegel

I stiltje

 

Glidande sakta på

Den släta genomskinliga

Ljusbelysta ytan

 

Sömnen lurar bakom

I akterns fönsternisch

Med fötterna i havet

 

Glömsk om tid och rum




Fri vers av madigan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan