Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam


Ensamhet

 

Lugnet hade flytt

Som en gasell

Genom det höga

Gula gräset

 

Orons svarta gam

Vaktade i favoritträdets

Torra kala grenar

 

Regnblåstens piggar

Fick hjärtat att dunka

Hopkrupen i ensamhet

 

Ingen höll mej nära  




Fri vers av madigan
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-20 08:56



Bookmark and Share


  Nasrin
Du berör mig, mycket starkt!
Många varma kramar, nasrin
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan